Het Kofschip

Onderdeel van: Onderwijsgroep Amstelland - Ouderkerk aan de Amstel
Onderdeel van: Onderwijsgroep Amstelland - Ouderkerk aan de Amstel
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Rooms-Katholiek
200 Leerlingen

Omschrijving van Het Kofschip

Wie zijn wij:
Wij zijn een kleinschalige, persoonlijke dorpsschool in Ouderkerk aan de Amstel en geven les aan ongeveer 200 leerlingen, waarvan elke groep uit maximaal 28 leerlingen bestaat. We hebben zowel oog voor de cognitieve ontwikkeling van kinderen, als voor persoonlijke ontwikkeling en een goede voorbereiding op de toekomst. Ons hechte en deskundige team wordt ondersteund door vele betrokken ouders. Wij houden van transparantie en vertrouwen, en stimuleren kinderen en onszelf om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en de omgeving. We gaan uit van elkaars individuele talenten, kwaliteiten en capaciteiten en willen daarvan leren. We zoeken ruimte en flexibiliteit binnen duidelijke grenzen en leren met het hoofd en lichaam.

Missie

Missie Onderwijsgroep Amstelland
Wij stimuleren kinderen zich te ontwikkelen tot wereldburgers, waarbij zij als individu zo optimaal mogelijk leren en zich leren te verhouden tot zichzelf, de ander en de aarde.

Visie

Werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Onze onderwijsgroep bestaat uit dertien scholen voor bijzonder onderwijs in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel waaronder ook een International school en een Taalschool. De scholen hebben elk hun eigen karakter, maar delen dezelfde kernwaarden: Vertrouwen, Verbondenheid en Gedrevenheid. We hebben oog voor iedere leerling en willen de leerling méér brengen dan kennis alleen. Dat is voor ons: onderwijs met een hart. Deel jij deze visie? Dan maken we graag kennis! 

Werkomgeving

Voordelen voor werken bij Onderwijsgroep Amstelland
Binnen de verschillende scholen is er altijd wel een school te vinden die qua werksfeer en cultuur bij een medewerker past. Nieuwe medewerkers mogen rekenen op goede introductie en begeleiding gedurende de beginperiode. In een gezamenlijk plan worden de afspraken vastgelegd om de nieuwe medewerker zich zo snel thuis te voelen in de nieuwe werkkring. 

Adresgegevens

Turfstekerspad 2
1191 gw Ouderkerk aan de Amstel
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Het Kofschip

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
in overleg
Parttime of fulltime