Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Den Haag
Den Haag
Voortgezet onderwijs
Christelijk
800 Leerlingen

Omschrijving van Christelijk Gymnasium Sorghvliet

Sorghvliet is een categoraal gymnasium in het Statenkwartier in Den Haag. Het leerlingenaantal varieert steeds tussen de 750 en 800; ongeveer 80 collega's staan garant voor kwalitatief hoogstaand onderwijs. Kernwoorden: kleinschalig, korte lijnen, geheel zelfstandig, christelijk, erg actief, hoge kwaliteit.

Sorghvliet leidt leerlingen op tot betrokken, onderzoekende en autonoom denkende wereldburgers. Onze leerlingen hebben besef van de eigen identiteit, cultuur en tradities, beschouwen de steeds veranderende wereld en dragen actief bij aan het verbeteren ervan. Onze leerlingen trekken de wereld in en voor onze leerlingen halen we de wereld ook binnen. Een Sorghvliet-diploma is niet een droge optelsom van je resultaten voor schoolexamens en examens; docenten op Sorghvliet bieden dan ook meer dan een standaardprogramma.

Bijzonderheden

Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden van kritische en leergierige leerlingen, die graag wat extra's doen om de leerlingen te motiveren en die houden van een actieve school waarin ook naast de lessen heel veel gebeurt. We bieden een plezierige werkomgeving met een prima sfeer en ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. 
Op Sorghvliet rekenen we erop dat elke docent zichzelf ontplooit. Ons uitgangspunt is dat onze leerlingen goed en boeiend les krijgen. We bieden docenten daarom gelegenheid zich verder te ontwikkelen door onder meer intervisie en coaching. Op Sorghvliet gebruiken we boeken, maar hebben alle leerlingen ook een chromebook tot hun beschikking. We verwachten van docenten dat ze goed overweg kunnen met Google Classroom. 

Sorghvliet is een christelijk gymnasium. Van sollicitanten verwachten wij dat zij de christelijke identiteit van de school onderschrijven, door mee te werken aan activiteiten rond onze identiteit.


Video


Adresgegevens

Johan de Wittlaan 22
2517 JR Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Christelijk Gymnasium Sorghvliet

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"91":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,6 fte