Jules Verne

Onderdeel van: SPO Utrecht - Utrecht
Onderdeel van: SPO Utrecht - Utrecht
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van Jules Verne

Welkom Op OBS Jules Verne!

Wij zijn apetrots op onze school in de gezellige multiculturele wijk Ondiep. Samen met 18 collegas, 190 kinderen en hun ouders geven wij hier ons onderwijs vorm.We willen de kinderen klaarstomen voor de veranderende samenleving en staan daarom altijd vooraan als het gaat over onderwijsvernieuwing.

Wij geven ons onderwijs op eigen wijze vorm. Bij ons zitten alle in heterogene stamgroepen, van verschillende leeftijden. Tijdens instructietijd geven zogenaamde instructieleerkrachten les op basis van de onderwijsbehoefte van de verschillende leerlingen. Kinderen met een vergelijkbare onderwijsbehoefte volgen dezelfde instructie. De verwerking maken kinderen vervolgens óf in de stamgroep bij de groepsleerkracht, óf op het leerplein. Het betekent dat kinderen gedurende de week instructies kunnen krijgen van verschillende leerkrachten (afhankelijk van het vak en hun actuele onderwijsbehoefte). Er is veel tijd om zelfstandig te werken aan de weektaak. De groepsleerkrachten en de instructieleerkracht stemmen samen het onderwijs af en volgen elke leerling gezamenlijk. Zo zie je maar weer.. We zijn altijd op zoek naar de beste manieren om ons onderwijs vorm te geven.

Projectmatig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen dat op de wereld oriënterende vakken en wordt volledig ontwikkeld door de leerkrachten in samenwerking met de kinderen. Zo kan je veel van je eigen creativiteit kwijt in ons onderwijs.

Als kers op de taart werken we in een gloednieuw innovatief schoolgebouw!

Adresgegevens

Opzoomerstraat 1
3551 BP Utrecht
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Jules Verne

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Basisonderwijs PO
2024-11-01