PC GVO

Onderdeel van: Centrum voor Vormingsonderwijs - Drachten
Onderdeel van: Centrum voor Vormingsonderwijs - Drachten
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal
Christelijk

Omschrijving van PC GVO

PC GVO staat voor Protestants Centrum voor Godsdienstig Vormingsonderwijs. Waar ouders dat willen, verzorgen wij lessen vormingsonderwijs op openbare basisscholen en samenwerkingsscholen. De lessen gaan over thema's uit het leven van de kinderen. Die verbinden we met bijbelse en levensbeschouwelijke verhalen. Zo ervaren kinderen wat het geloof in God kan betekenen voor mensen van toen en kinderen van nu.

Kinderen zitten vol levensvragen. Wij helpen kinderen om een eigen antwoord op deze vragen te vinden. In de lessen leren de leerlingen begrip en respect te krijgen voor anderen en hoe zij in het leven staan. Dit als voorbereiding op het innemen van hun eigen rol in de pluriforme samenleving. De lessen dragen daarnaast bij aan het kritisch en onafhankelijk leren denken. 


Adresgegevens

2a
1111 Drachten
Friesland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van PC GVO

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"260":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"1":1}}
1 onderwijsvacatures
56 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime