SPCO Groene Hart

SPCO Groene Hart

Woerden en omstreken
Woerden en omstreken
Basisonderwijs
Christelijk
300 Medewerkers
11 Locaties

SPCO Groene Hart

Waar wij voor staan

SPCO en haar scholen werken aan kwalitatief goed en toekomstgericht onderwijs vanuit liefde voor en betrokkenheid bij kinderen.

Onze doelstelling

Ons onderwijs draagt bij aan een brede ontwikkeling van onze leerlingen, waardoor zij later hun bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. SPCO-scholen bieden leerlingen ruimte om hun talenten maximaal te ontplooien en helpen ze om uit te groeien tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers.

Missie

Ons missionstatement luidt: ‘Dynamisch in betrouwbaar onderwijs’.

SPCO is er om te zorgen voor continuïteit én dynamiek in betrouwbaar protestants-christelijk basisonderwijs. Daarbij staan de waarden vanuit onze christelijke identiteit aan de basis. Wij willen voor onze scholen, samenwerkingspartners en ouders dé professionele en dynamische onderwijsstichting zijn in de regio en maken ons sterk voor:

  • een divers aanbod van kwaliteitsscholen met een eigen profiel;
  • een professioneel bestuur en een professionele dienstverlening;
  • een actieve inzet en samenwerking met ouders om het onderwijs te verbeteren.

Visie

Dynamisch en betrouwbaar

SPCO Groene Hart is dynamisch in betrouwbaar onderwijs. Als stichting bewegen en groeien wij mee met de ontwikkelingen van de moderne tijd, zonder de kracht van het verleden te verliezen.

Waarden gedreven onderwijs als kernkwaliteit

De stichting en haar scholen zetten zich actief in voor kwalitatief goed en waarden gedreven onderwijs. Onderwijs waarmee we onze leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, een stevige basis bieden en daarmee voorbereiden op hun toekomst.

Werkomgeving

SPCO Groene Hart is het schoolbestuur van de 13 protestants-christelijke basisscholen in de regio Woerden.
SPCO Groene Hart is altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wil jij je talenten inzetten en verder ontwikkelen in een professionele organisatie? Wij hebben volop kansen en mogelijkheden voor jou.
 

Onze scholen

Meer scholen tonen


Video


Adresgegevens

Leidsestraatweg, 147
3443 BT Woerden en omstreken
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand