PCPO Barendrecht en Ridderkerk

Barendrecht
Barendrecht
Basisonderwijs
Christelijk
4.000 Leerlingen
11 Locaties

Omschrijving van PCPO Barendrecht en Ridderkerk

Welkom bij PCPO Barendrecht en Ridderkerk. Onze stichting ondersteunt 11 christelijke basisscholen in Barendrecht en Ridderkerk, waarbij we met zo’n 500 onderwijsprofessionals streven naar goed en modern onderwijs voor ongeveer 4000 leerlingen. Bij PCPO geloven we in het gezamenlijk groeiproces, waarbij verbondenheid, veerkracht en verantwoordelijkheid centraal staan.

Missie

Onze missie is helder: we willen kinderen en medewerkers helpen om hun volledige potentieel te ontwikkelen voor een betekenisvol en kansrijk leven. Bij PCPO streven we naar kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op respect voor diversiteit en het samen vormgeven van een positieve toekomst. We omarmen de doeldomeinen van Biesta, waarbij we kinderen niet alleen kennis bijbrengen, maar ook sociale vaardigheden en zelfontplooiing stimuleren.

 

Visie

Bij PCPO geloven we dat goed onderwijs meer is dan het overdragen van kennis. Onze visie omarmt actief leren door te doen, waar kinderen groeien, keuzes maken en verantwoordelijkheid dragen. Onze veilige, stimulerende leeromgeving, ondersteund door betrokken medewerkers, is een plek waar kinderen niet alleen gezien en gehoord worden, maar waar ze ook worden aangemoedigd om zichzelf te zijn en te groeien .
 

Werkomgeving

Bij PCPO creëren we een inspirerende werkplek met 11 unieke christelijke basisscholen, elk met een eigen identiteit. Of je nu kiest voor OntwikkelingsGerichtOnderwijs, een High Performance Organisation, of een school die sterk inzet op sportiviteit, bij PCPO krijg je de ruimte om je eigen kwaliteiten te ontplooien en krachtig onderwijs te bieden. De diversiteit aan scholen geeft medewerkers de mogelijkheid om een school te kiezen die perfect bij hun visie en stijl past. 

Bijzonderheden

Onze pijlers - krachtig onderwijs, brede persoonsvorming, boeiend leiderschap en sterk werkgeverschap - vormen het fundament van ons streven naar groei. Verbondenheid, veerkracht en verantwoordelijkheid zijn niet slechts woorden, maar leidend in onze dagelijkse praktijk. Onze kernwaarden vertalen zich in leidende principes zoals werken vanuit rust, ruimte geven aan kwetsbaarheid en handelen koersvast. In onze professionele cultuur staat openheid, leren en verbinding centraal, waarbij we groeien in het nakomen van afspraken en het liefdevol aanspreken op verantwoordelijkheden. Bij PCPO geloven wij in samen groeien! 

Onze scholen

Meer scholen tonen


Collega’s aan het woord

Als Communicatieadviseur ben ik begin dit jaar met veel enthousiasme gestart bij het PCPO bestuurskantoor. Na 12 jaar zelfstandig werken, zocht ik naar een warme werkomgeving met een hecht team. PCPO heeft me hartelijk verwelkomd en binnen een korte periode voel ik me al helemaal thuis. De aandacht die ze voor hun medewerkers hebben, is oprecht en direct merkbaar. Mijn zelfstandigheid wordt gewaardeerd, waardoor de overgang van zelfstandige naar loondienst vlekkeloos verliep. PCPO biedt mij de perfecte balans tussen werk en privé, waardoor ik volop kan genieten van beide aspecten van mijn leven.

Monique Schaaij-Versteeg

Communicatieadviseur PCPO


Adresgegevens

Achterom 70
2991 CV Barendrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van PCPO Barendrecht en Ridderkerk

{"total":15,"sectoren":{"1":15},"vakken":{"102":15,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":15},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":11,"-1":0},"dienstverband":{"3":13,"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":13,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":15,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":6,"2":9,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":13},"functieSoorten":{"1":15},"provincies":{"7":15}}
15 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime 0,4 fte
13 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime 0,4- 0,6 fte
16 dagen geleden
Basisonderwijs PO
04-11-2024
Parttime 0,6 fte
Toon alle 15 vacatures