Emelwerda College

Emmeloord
Emmeloord
Voortgezet onderwijs
Christelijk
1.200 Leerlingen
1 Locaties

Omschrijving van Emelwerda College

Het Emelwerda College is een christelijke school. Dat zie je terug in wat we belangrijk vinden en in hoe we met elkaar omgaan. We zetten onze deuren open voor alle leerlingen die aan ons worden toevertrouwd en accepteren hen zoals ze zijn. In alles proberen we het goede te doen en hebben we oprecht aandacht voor elkaar.

Missie

Het Emelwerda College is een leer- leef en werkgemeenschap waarbinnen leerlingen en medewerkers zich gekend weten. We begeleiden leerlingen met hun talenten bij hun groei naar zelfstandig denkende en bekwame mensen, die zich verantwoordelijk voelen voor hun omgeving.

Visie

Het Emelwerda College is een christelijke scholengemeenschap. Met de Bijbel als inspiratiebron willen we, in navolging van Jezus Christus, meebouwen aan een wereld vol gerechtigheid, vrede en liefde.

We vinden het belangrijk dat leerlingen ervaren dat ze onderdeel van een leef-, leer- en werkgemeenschap zijn, zoals ze dat ook van de samenleving zijn en straks van de arbeidsmarkt.

Met het creëren van betekenisvol en ondernemend onderwijs geeft het Emelwerda College inhoud aan het onderwijs om de leerlingen voor te bereiden op de toekomst.

Bijzonderheden

We zijn een moderne school met een oude naam. ‘Emel’ betekent natuurlijke waterloop en ‘werda’ is een andere naam voor terp. Op een terp ben je veilig voor hoog water. Het Emelwerda College wil zo’n veilige plaats zijn.

Iedere leerling kan bij ons terecht. We hebben namelijk alle opleidingen op één locatie: vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen, mavo, havo, atheneum en gymnasium (vwo). En ook het Tienercollege Noordoostpolder hoort bij ons.

Het Emelwerda College is een leer-, leef- en werkgemeenschap waarbinnen leerlingen en medewerkers zich gekend weten. We begeleiden leerlingen met hun talenten bij hun groei naar zelfstandig denkende en bekwame mensen, die zich verantwoordelijk voelen voor hun omgeving.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Peppellaan 1
8300 AA Emmeloord
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Emelwerda College

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"522":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":2,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"11":2}}
2 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
06-01-2025
Parttime 0,6 fte