Eligant Lyceum

Eligant Lyceum

Onderdeel van: Achterhoek VO - Zutphen
Onderdeel van: Achterhoek VO - Zutphen
Voortgezet onderwijs
Samenwerking
1.200 Leerlingen

Omschrijving van Eligant Lyceum

Het Eligant Lyceum is een samenwerkingsschool en is gestart in augustus 2019. De school is ontstaan uit het Baudartius College (een protestants-christelijke school) en Het Stedelijk Zutphen (een school met een openbaar karakter). Vanaf schooljaar 23/24 bestaat het Eligant Lyceum uit leerjaar 1 t/m 5 en het Baudartius College en Het Stedelijk uit leerjaar 6. Vanaf schooljaar ‘24/’25 zijn beide scholen volledig opgegaan in het Eligant Lyceum. Op de website van de scholen kun je hier meer over lezen (www.eligant.nl).

In de onderbouw zitten de leerlingen tijdens de ingeroosterde lessen in hun eigen klas. De maatwerkuren volgen ze steeds in een wisselende samenstelling. Vwo is bij ons opgesplitst in atheneum en gymnasium. Vanaf de brugklas werken leerlingen al aan het verder ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals onderzoek doen, presenteren, een betoog kunnen houden en creatief denken. Deze vaardigheden hebben leerlingen later tijdens hun studie na de middelbare school op het hbo of op de universiteit nodig. Ook creativiteit en sport staan bij ons hoog in het vaandel. Voor de gymnasiasten is er een extra uitdagend programma met daarin veel aandacht voor de klassieke talen, de klassieke oudheid. We dagen leerlingen dus echt zoveel mogelijk uit!

Bijzonderheden

Het Eligant Lyceum is een samenwerkingsschool. De school is gestart in augustus 2019 en is ontstaan uit het Baudartius College (een protestants-christelijke school) en Het Stedelijk Zutphen (een school met een openbaar karakter).

Adresgegevens

Isendoornstraat 3
7201 NJ Zutphen
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Eligant Lyceum

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"98":1,"14":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"5":2}}
2 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Half april
Parttime 0,2 - 0,4 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
half april
Parttime 0,2 - 0,4 fte