Stichting Penta

Hoorn
Hoorn
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen, Dalton, Jenaplan, OGO
12 Locaties

Omschrijving van Stichting Penta

Stichting Penta bestaat uit 10 scholen en 2 nevenvestigingen in het primair bijzonder onderwijs. In onze scholen in Hoorn, Blokker en Zwaag bieden wij leerlingen het best passende reguliere basisonderwijs en kinderopvang. Dit doen wij met ontzettend veel plezier, kundigheid en enthousiasme onder ons motto: Samen onderwijs mooier maken!
 

Missie

Meesterlijk onderwijs vanuit liefde voor het vak

 

Visie

Onze kernwaarden
Verbinding, vertrouwen, vakmanschap, erkende ongelijkheid, ontwikkelen en eigenaarschap zijn onze kernwaarden. We geven- en krijgen- veel ruimte om verantwoordelijkheid te nemen over ons werk. Dat maakt dat we samen gaan voor onderwijs en een organisatie die morgen nog beter zijn dan vandaag! We streven naar toegankelijk en mooi toekomstgericht onderwijs voor alle leerlingen van vandaag en morgen in Hoorn.

Werkomgeving

Onze scholen en ons Penta-kantoor

De cultuur binnen Stichting Penta is informeel en sociaal. Met ruim 300 medewerkers wordt iedere dag met hart en ziel gewerkt aan goed onderwijs voor onze ruim 3000 leerlingen. Vanuit het Penta-kantoor leveren wij een bijdrage aan onze lerende organisatie, die altijd in ontwikkeling is. Onze schoolteams worden ondersteund door de medewerkers van het Penta-kantoor vanuit verschillende specialiteiten: Onderwijs & Kwaliteit, ICT, Financiën en Mens & Werk.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Maelsonstraat 28-d
1624 NP Hoorn
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Penta

{"total":4,"sectoren":{"1":4},"vakken":{"102":4,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":4},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":4,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":4,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":4,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"6":4}}
4 onderwijsvacatures
5 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime 0,6 fte
10 dagen geleden
Basisonderwijs PO
Per januari
Parttime of fulltime 0,6 - 1,0 fte
11 dagen geleden
Basisonderwijs PO
zsm
Fulltime 0,8 - 1,0 fte
Toon alle 4 vacatures