Pleysier College

Den Haag
Voortgezet speciaal onderwijs
Algemeen bijzonder
5 Locaties

Omschrijving van Pleysier College

Welkom bij het Pleysier College!
Wij verzorgen Voortgezet Speciaal Onderwijs (vso cluster vier) aan leerlingen van 12 tot en met 20 jaar in de regio Haaglanden. Onze leerlingen hebben een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek en dagen ons elke dag uit het beste uit onszelf te halen.

Onze leerlingen zijn speciaal
Leerlingen hebben een toelaatbaarheidsverklaring nodig om bij ons onderwijs te kunnen volgen. Dat zegt echter niets over de sterke en minder sterke vaardigheden van een leerling. Elke leerling is anders. Daarom dagen we ze elke dag uit het beste uit zichzelf te halen met onderwijs op maat. En bieden we een breed scala aan onderwijsmogelijkheden, binnen de uitstroomprofielen Vervolgonderwijs en Arbeidsmarkt.

Onze scholen zijn speciaal
Onze vijf scholen hebben elk een eigen leerlingpopulatie en werkwijze. Maar er is een rode draad:
  • We bieden een duidelijke structuur in aanbod en dagritme.
  • We werken met ontwikkelingsperspectieven en geven les in kleine groepen.
  • Het lesaanbod is zoveel mogelijk maatwerk, gericht op zowel de cognitieve als sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling.
Onze leerlingen stromen uit naar diverse vormen van onderwijs (vo, mbo, hbo en wo) of arbeid.

Onze medewerkers zijn speciaal
Al onze medewerkers hebben hart voor speciale leerlingen en staan stevig in hun schoenen. Ze gaan elke dag de uitdaging aan om het beste uit zichzelf en de leerlingen te halen en werken niet alleen aan de ontwikkeling van de leerlingen maar ook aan die van zichzelf.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video


Adresgegevens

Dr. van Welylaan 4
2506 CA Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Pleysier College

{"total":9,"sectoren":{"5":9},"vakken":{"137":2,"527":1,"45":2,"548":1,"257":3,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":9,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":3,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"3":7,"1":1,"-1":1},"zijInstroom":{"1":9,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":9,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":9},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":9},"functieSoorten":{"3":3,"1":6},"provincies":{"7":9}}
9 onderwijsvacatures
13 dagen geleden
Voortgezet speciaal onderwijs VSO
z.s.m.
Parttime of fulltime 0,8- 1 fte
13 dagen geleden
Voortgezet speciaal onderwijs VSO
In overleg
Parttime 0,6 fte
Toon alle 9 vacatures