De Fontein

De Fontein

Onderdeel van: Kind en Onderwijs Rotterdam - Rotterdam
Basisonderwijs
Christelijk

Omschrijving van De Fontein

Wie zijn wij?
De Fontein is een bruisende buurtschool in het Oude Noorden van Rotterdam. Als christelijke ontmoetingsschool vormen wij een afspiegeling van de wijk met een veelkleurige samenstelling.
Op De Fontein gaan leren en innoveren hand in hand met een breed vormend aanbod. De leerkrachten weten goed in te spelen op de verschillende onderwijsbehoeften en talenten van onze leerlingen. Daarbij streven we naar een goede balans tussen het aanleren van kennis, het begeleiden van de sociaal-emotionele ontwikkeling en het stimuleren van de creativiteit. Hierbij is ons motto: samen leren, samen groeien.
We zijn met samenwerkingspartner KindeRdam op weg naar een IKC. Als een Lekker Fit! school beschikken we over een inpandige gymzaal met een eigen vakdocent. Ook bieden we onze leerlingen muziekles door gediplomeerde docenten vanuit het programma Ieder kind een instrument.
Naast Engels in alle groepen krijgen de kinderen les van een vak- docent Natuur, Wetenschap en Techniek. De Fontein kent een actieve inbreng van ouders via het Ouderinitiatief en de stichting Vrienden van De Fontein. Via ‘De Fontein na school’ krijgen de kinderen een naschools aanbod.
 
Website de-fontein.net

Adresgegevens

Hoyledestraat 25
3003 AC Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand