CBS De Schepershoek

CBS De Schepershoek

Onderdeel van: Vechtstreek en venen - Breukelen
Basisonderwijs
Christelijk
175 Leerlingen

Omschrijving van CBS De SchepershoekOnze school is een van de scholen die hoort bij stichting Vechtstreek en Venen, een stichting met een protestants christelijke identiteit. Vechtstreek en Venen is een middelgrote stichting met 16 grotere én kleinere Protestants Christelijke dorpsscholen, ieder met een eigen profiel. Elke school zorgt voor kwalitatief hoogwaardig, inspirerend en eigentijds onderwijs. We bieden onze kinderen meer dan alleen goed onderwijs, omdat wij geloven dat je zo het verschil kunt maken. Op elke school werken we met de methodiek van De Betere Basisschool. Dat is wat ons betreft dé manier om een professionele én lerende organisatie te zijn. Daarom werken we zowel op school- als stichtingsniveau met leerteams en is ieder teamlid betrokken bij de schoolontwikkeling. Zo gaan wij met al onze scholen voor het beste resultaat. 

Onze scholen staan in Westbroek, Tienhoven, Maarssen, Breukelen, Wilnis, Mijdrecht, Baambrugge, Nigtevecht, Loenen aan de Vecht, Abcoude. Het Podium, onze school in Loenen aan de Vecht is een daltonschool.

Missie

Vechtstreek + Venen, de christelijke onderwijsorganisatie, die:
1. toekomstgericht onderwijs verzorgt voor alle leerlingen
2. een veilige omgeving biedt waar iedereen zich kan ontwikkelen
3. betekenisvol in de samenleving staat 

Visie

Onderwijs is de kern van Vechtstreek + Venen. Daarom zet Vechtstsreek + Venen in op effectieve vormen van goed onderwijs en geeft ruimte aan de ontwikkeling en realisatie van innovatieve onderwijsconcepten. Binnen Vechtstreek + Venen is iedereen dan ook in ontwikkeling. Onze grondhouding daarbij is samenwerken en denken in mogelijkheden.

Adresgegevens

Schepersweg 8a
3621 JK Breukelen
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van CBS De Schepershoek

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"8":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
30 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-01-2024
Parttime 0,4 tot 0,6 fte