Minister Calsschool

Minister Calsschool

Naarden
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
380 Leerlingen

Omschrijving van Minister Calsschool

De Minister Calsschool is gehuisvest in een tweetal schoolgebouwen in Naarden. De locatie Fortlanden bevindt zich aan de Verlengde Fortlaan en de locatie Naardermeerkwartier bevindt zich aan de Johan Willem Frisolaan. Op beide locaties wordt lesgegeven aan kinderen in de groepen 1 t/m 8. Alleen de kleutergroepen zijn heterogeen van samenstelling. Er is een goede samenwerking tussen de parallelgroepen en samen zijn we verantwoordelijk voor de zestien groepen. 

Bij ons op school vind je een gemotiveerd schoolteam, betrokken ouders en leergierige kinderen. Vanuit onze kernwaarden welbevinden, samen(werken) en talentontwikkelling wordt er lesgegeven en staat er een prima zorgstuctuur. We zijn een lerendeorganisatie, waar we continu met en van elkaar leren. Ook is er veel aandacht voor scholing, als team maar ook individueel. Er wordt in goed overleg samengewerkt en er is sprake van een team dat elkaar vooruit help en ondersteund waar nodig.  

De Minister Calsschool is een fijne school waar goed onderwijs wordt gegeven. De belangstelling voor de Minister Calsschool is groot, het leerlingaantal is al jaren stabiel. 

Voor verdere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de algemeen directeur Helen Senior. (06-51877884))

Adresgegevens

J.W.Frisolaan 33
1412 AG Naarden
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand