Ter Cleeff

Onderdeel van: Stichting Spaarnesant - Haarlem
Onderdeel van: Stichting Spaarnesant - Haarlem
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
750 Leerlingen

Omschrijving van Ter Cleeff

Spaarnesant is het bevoegd gezag van alle 26 openbare scholen voor primair, speciaal primair en speciaal onderwijs in de gemeente Haarlem. Bij Spaarnesant werken ongeveer 850 personeelsleden aan goed onderwijs voor ongeveer 6800 leerlingen. Spaarnesant is een open onderwijsinstelling die staat voor maximale ontplooiing van al haar leerlingen. De scholen van Spaarnesant bieden de leerlingen een passend onderwijsaanbod en vinden het belangrijk dat zij gelukkig zijn op school. Leerlingen van Spaarnesant maken goed voorbereid en met zelfkennis en zelfvertrouwen hun volgende stap in het onderwijs en in de maatschappij. De scholen van Spaarnesant hebben onder verantwoordelijkheid van de directeur een grote ruimte om zelf invulling te geven aan goed onderwijs en een eigen onderwijsprofiel in relatie tot de omgeving.

Bijzonderheden

Ter Cleeff, gewoon een goede school
 
OBS Ter Cleeff is een prachtige en drukbezochte school middenin de kinderrijke Kleverparkbuurt. In het monumentale hoofdgebouw aan het Santpoorterplein en de dependance aan de Korte Verspronckweg krijgen ruim 700 leerlingen inspirerend onderwijs. Alhoewel de school groot is, ervaren leerlingen en ouders dit niet zo. Zij vinden op Ter Cleeff een veilige en stimulerende leeromgeving met oog voor elk kind. Daar staan de 54 teamleden voor; stuk voor stuk passievolle onderwijsprofessionals. De school kent een actieve, verwachtingsvolle en betrokken ouderpopulatie die vele evenementen helpt organiseren, ideeën over onderwijs deelt en in de MR en OR meedenkt met de school.
Ter Cleeff is na een flinke groei in de afgelopen jaren begonnen aan een nieuwe fase onder leiding van een nieuwe directeur. De komende periode staat in het teken van het ontwikkelen van een nieuwe, inspirerende en toekomstgerichte onderwijsvisie en een organisatievorm die past bij onze huidige omvang.
 

Adresgegevens

Santpoorterplein 28
2023 DN Haarlem
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand