Het Heerenlanden

Het Heerenlanden

Onderdeel van: Willem van Oranje Onderwijsgroep - LEERDAM
Onderdeel van: Willem van Oranje Onderwijsgroep - LEERDAM
Voortgezet onderwijs
Protestants-Christelijk
1.400 Leerlingen

Omschrijving van Het Heerenlanden

Het Heerenlanden | Wie wij zijn
Doe wat telt! Voor iedereen.
Wat je levensovertuiging of religieuze achtergrond ook is. Het Heerenlanden is een open protestants-christelijke school voor mavo, havo, vwo en tweetalig onderwijs. Iedere leerling en collega komt tot bloei in de relatie met de ander. De docenten werken vanuit kennis en kracht en gaan graag in gesprek over elkaars achtergrond. Op Het Heerenlanden investeren we extra in onze examenvoorbereiding. We zijn trots dat wij iedere dag streven naar kwalitatief goed onderwijs met de bijbehorende hoge slagingspercentages. Wij geloven in verscheidenheid en ruimte voor verbinding.

Missie

DE KRACHT VAN VOORBEELDEN
 
Scholen waaraan je je verbindt
Onze scholen willen een gemeenschap van goede voorbeelden zijn, waaraan ook jij je wilt verbinden. Scholen die je ondersteunen bij levensvragen. Die bijdragen aan een betekenisvolle samenleving. Die leerlingen door en door willen kennen. Scholen die weten welke vragen de leerlingen bezighouden, die hen voorbeelden aanreiken en een baken van hoop vormen voor hun toekomst. Scholen die ouders uitnodigen om zich mede-eigenaars te voelen van ons onderwijs.
 
Wie en wat zie jij?
Wij geloven dat ieder mens geliefd is en dat we al onze leerlingen mogen zien als geschenk. Dat geeft ons richting. Want dit besef maakt het voor ons tot een voorrecht om onze leerlingen te ondersteunen en om te leren leven. Ook maakt dit besef ons verwachtingsvol. Omdat we weten dat iedere leerling mag uitgroeien tot een schitterend voorbeeld voor anderen.
 
Liefde verandert alles
De liefde van God zet alles in beweging. Zijn liefde maakt dat wij liefhebben. Deze liefde roept ons op de ander te vergeven, om betrokken te zijn op kwetsbare mensen, dichtbij of ver weg. Verhalen uit de Bijbel geven ons houvast, vormen ons en laten ons bijdragen aan een mooiere samenleving.
 
Ook wij hebben een voorbeeld nodig
Wij dragen de naam christelijk. We nodigen daarom onze medewerkers, leerlingen en ouders uit om tijd te nemen en te kijken naar het voorbeeld van Jezus. Zoveel mensen, zoveel voorbeelden. Onze onderwijsgroep draagt de naam van de Vader des Vaderlands, Willem van Oranje. Voorvechter van tolerantie, voorbeeld van verantwoordelijkheid nemen en dienstbaar zijn. In die geest opereren we als onderwijsgroep.
 
Een krachting team met oprechte betrokkenheid
Onze mensen en scholen verschillen misschien van elkaar, maar allemaal zijn we oprecht betrokken op elkaar. Daarom stellen we vragen aan leerlingen, ouders en in de samenleving. Opbouwend en met aandacht. Oprechte betrokkenheid draagt bij aan de ontwikkeling van iedere leerling, het ontstaan van vriendschappen, maar ook aan toewijding, persoonlijke identiteit en ambitie bij onze leerlingen. Zo’n schoolvoorbeeld willen wij zijn. Niet op eigen kracht, maar samen met onze omgeving en met hulp van God. 
 
Door een voorbeeld te zijn, vormen we de samenleving van morgen.


Adresgegevens

Eksterlaan 48
4143 AC LEERDAM
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Het Heerenlanden

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"140":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
8 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,5400 fte