Zone.college

Zone.college

Onderdeel van: Zone.college - Zwolle (VO)
Onderdeel van: Zone.college - Zwolle (VO)
Voortgezet onderwijs
5.133 Leerlingen

Omschrijving van Zone.college

Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? We zijn de grootste groene opleider van Oost-Nederland en bieden eigenzinnig, praktijk-rijk en vooruitstrevend onderwijs met persoonlijke aandacht voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector. Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld.

Missie

Zone.college verzorgt groots groen onderwijs voor alle generaties. Eigenzinnig praktijk-rijk onderwijs met persoonlijke aandacht, voor zowel vmbo-leerlingen en mbo-studenten als medewerkers in de groene sector in Oost-Nederland. Onderwijs waarin de zorg voor al wat leeft (natuur, klimaat, dieren en groen) een belangrijke plaats inneemt. Waarin we vanuit een open en nieuwsgierige houding zoeken naar een optimaal gebruik van nieuwe technologische mogelijkheden.

Dat doen we samen met leerlingen, studenten en medewerkers en in voortdurende dialoog en co-creatie met partnerbedrijven. Met ons onderwijs vervullen we een rol van betekenis voor de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen, studenten en cursisten, en brengen we hen verder als (toekomstige) professionals in het groen en in de voedingsindustrie. Hiermee dragen we bij aan maatschappelijke opgaven rond onder meer klimaat, energie, gezond en veilig voedsel en natuur. En bouwen we mee aan een vitale leefomgeving.

Visie

Er is steeds meer aandacht voor gezond leven, veilig voedsel, duurzaamheid, natuur en een groene leefomgeving. Dat vraagt om goed opgeleide mensen en nieuwe kennis. Als onderwijsorganisatie dragen wij bij aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. We zoeken daarbij voortdurend afstemming tussen de behoeften op de arbeidsmarkt en die van onze leerlingen en studenten. Met zorg en aandacht bieden we onze leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral ook samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid.

Werkomgeving

Zit het ook in jouw natuur?

Waar kan je beter werken aan de wereld van morgen dan bij Zone.college? Elk van onze medewerkers heeft een persoonlijke missie om zichzelf en ons onderwijs verder te ontwikkelen. Met als drijfveer onze leerlingen en studenten. Want die zijn onze toekomst en daarmee onze inspiratiebron.

Doe met ons mee en draag op je eigen unieke manier bij aan de visie van Zone.college, de grootste groene opleider van Oost-Nederland: een gezonde, groene toekomst van mens en wereld.

zonecollege.nl/werken-bij/zone-college-als-werkgever/


Video

Wil jij weten hoe het is om bij Zone.college te werken? Kijk hier dan eens het verhaal van Mark. Mark is praktijkdocent op het vmbo bij Zone.college. Wil jij ook met leerlingen werken aan een gezonde, groene toekomst? Kijk dan voor meer informatie over werken bij Zone.college op onze website.

Adresgegevens

Koggelaan 7
8017 JN Zwolle (VO)
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand