Achterhoek VO locatie bestuursbureau

Onderdeel van: Achterhoek VO - Doetinchem
Voortgezet onderwijs
Samenwerking
13.976 Leerlingen

Omschrijving van Achterhoek VO locatie bestuursbureau

Achterhoek VO is het bestuur van zeventien scholen voor voortgezet onderwijs. De scholen bieden samen alle onderwijsniveaus op zesentwintig locaties.

De scholen van Achterhoek VO kiezen zelf welk onderwijs het beste bij hun leerlingen en hun omgeving past. De ruimte en vrijheid die scholen hebben, betekent dat zij onderling verschillen. Dat is precies wat we willen.

Die ruimte en vrijheid gaat hand in hand met samenwerken. Samen zorgen we voor een compacte en krachtige ondersteuning voor alle scholen. We maken gezamenlijk beleid en helpen elkaar. Hierdoor kunnen onze medewerkers doen waar ze goed in zijn: een waardevolle bijdrage leveren aan goed onderwijs.

Missie

Wij willen dat elke leerling een goede school kan kiezen, die zo dichtbij mogelijk is. Op onze scholen kunnen leerlingen anderen ontmoeten en kunnen ze samen leren. School is ook een plek waar onze leerlingen gekend en gezien worden. 

Achterhoek VO gelooft in de kracht van samenwerking. Met elkaar zorgen we ervoor dat ons onderwijs goed en eigentijds is. We betrekken leerlingen, ouders, het bedrijfsleven en andere partners in de regio bij ons onderwijs, want hun inbreng maakt het onderwijs beter.

Adresgegevens

Holterweg 119
7001 EK Doetinchem
Gelderland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Achterhoek VO locatie bestuursbureau

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"165":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"3":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"5":1}}
1 onderwijsvacatures