Theo Thijssenschool

Onderdeel van: Openbaar Onderwijs aan de Amstel - Amsterdam
Onderdeel van: Openbaar Onderwijs aan de Amstel - Amsterdam
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar

Omschrijving van Theo Thijssenschool

Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2  Cultuurprofielscholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen. 

De Theo Thijssenschool wil een school zijn waar kinderen graag komen, waar zij zich veilig en gewaardeerd voelen en waar hun cognitieve en sociaal-emotionele mogelijkheden optimaal worden ontwikkeld. Om nu in het klein en straks in het groot een actieve en positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze multiculturele samenleving, leren we de kinderen respect te hebben voor elkaar en op een positieve wijze om te gaan met verschillen in kleur, ras, religie, opvattingen, sekse en seksuele geaardheid.

Adresgegevens

Anjeliersstraat 157
1015 NG Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Theo Thijssenschool

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"260":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
9 dagen geleden
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime