Leo Kanner Onderwijsgroep

Leo Kanner Onderwijsgroep

Leiderdorp
Voortgezet speciaal onderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
Algemeen bijzonder
1.000 Leerlingen
7 Locaties

Omschrijving van Leo Kanner Onderwijsgroep

Wij zijn de Leo Kanner Onderwijsgroep. Vijf scholen voor speciaal en voortgezet onderwijs, de School zonder Muren en de lesplaats bij LUMC-Curium. Wij zijn er trots op dat we mogen lesgeven aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Zo dragen we er aan bij dat iedere leerling met zijn of haar eigen talenten tot zijn recht komt. Het werken met hen is uidagend en geeft ons leven extra kleur.

Bijzonderheden

Wil je je ook met hart en ziel inzetten voor de leerlingen op een van de scholen van de Leo Kanner Onderwijsgroep? We nodigen je van harte uit te solliciteren! 
Wil je eerst meer weten? In de vacaturetekst staan de gegevens van de leidinggevende die je meer over de functie kan vertellen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op de locatie te komen kijken.

Onze scholen

Meer scholen tonen


Adresgegevens

Elisabethhof 17
2353 EW Leiderdorp
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Leo Kanner Onderwijsgroep

{"total":1,"sectoren":{"6":1},"vakken":{"137":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Parttime 0,6 - 0,8 fte