obs Kortland

obs Kortland

Onderdeel van: BLICK op onderwijs - Krimpen aan den IJssel
Basisonderwijs
Openbaar

Omschrijving van obs Kortland

OBS Kortland betekent kijken en talenten zien van ieder kind en elke medewerker. Deze talenten stimuleren we op een positief coachende manier. Zo zetten we kinderen en medewerkers in hun kracht. Onze twee gebouwen en de goede voorzieningen helpen hierbij. Zo hebben we een eigentijdse kleurrijke inrichting, prachtige bibliotheek, ICT en mooie leerpleinen.

Ons team is collegiaal en professioneel. Als leerkracht bij OBS Kortland werk je ook aan je eigen talenten. We werken in leerteams met verschillende thema’s die aansluiten bij jouw belangstelling, waarbij ieder leerteam verantwoordelijk is voor een stukje van onze schoolontwikkeling. Dit allemaal om de talenten van onze kinderen nog verder te helpen ontwikkelen. Kortland is een basisschool die altijd in ontwikkeling staat om zo het beste uit de kinderen en uit het team te halen.  

De school is ontstaan uit diverse kleinere scholen. Het huidige gebouw op locatie Centrum stamt uit de jaren ‘60 en het gebouw op locatie Lansingh Zuid uit begin van deze eeuw. Beide gebouwen hebben veel ramen die zicht hebben op de leerpleinen, dit zorgt voor veel licht en een open gevoel. De school is verdeeld is over twee locaties daardoor voelt de school klein en geborgen. Er is een onder- en bovenbouw locatie. Kortland heeft daarnaast een PLUSklas, een KANSklas en een tijdelijke nieuwkomersgroep met Oekraïense leerlingen.  

Meer informatie over de school is te vinden op www.obskortland.nl

Obs Kortland is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt obs Kortland een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar. 


Adresgegevens

Jozef Israëlsstraat 2
2923 CH Krimpen aan den IJssel
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van obs Kortland

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"126":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"2":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
14 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-01-2024 of mogelijk eerder
Parttime 0,6 fte