Blariacumcollege

Onderdeel van: OGVO - Venlo
Onderdeel van: OGVO - Venlo
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van Blariacumcollege

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.
 
                                                                                   Blariacumcollege 
                                                        kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief


Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Maasland: de afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerjaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succesvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.

Adresgegevens

Drie Decembersingel 40
5922 BD Venlo
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Blariacumcollege

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"28":1,"68":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"10":2}}
2 onderwijsvacatures
29 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
15-11-2024
Parttime 0,3 fte
29 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
per direct
Parttime of fulltime