Onderwijsroute Mens&

Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Openbaar
5.446 Leerlingen

Omschrijving van Onderwijsroute Mens&

Onderwijsroute mens& in Zwolle is een vrije school voor mavo, havo en atheneum. Elke leerling wordt gezien, met zijn eigen individualiteit, met zijn eigen mogelijkheden. Daar omheen bouwen we ons onderwijs.
 
Mens& biedt ruimte om je mens-zijn vorm en inhoud te geven, om te worden wie je bent. Er is veel aandacht voor zelfkennis en sociale vorming. Je ontdekt je kwaliteiten en talenten en leert hoe je deze kunt inzetten in onze snel veranderende wereld. Hiervoor is een in vrijheid ontwikkeld zelfbewustzijn nodig met aandacht, belangstelling en respect voor de omgeving. We creëren samen alle ruimte om te leren met hoofd, hart, en handen. Niet alleen in de klas, maar ook in de natuur, de wijk, de kunstruimte, de houtmetaalwerkplaats, het muzieklokaal en de schooltuin.
 
Ons team geeft alle leerlingen de aandacht en zorg die nodig is om vrij en in harmonie te groeien. Zie jij de wereld en onderwijs net zoals wij dat zien? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. Reageer daarom snel op onze vacature.

Adresgegevens

Bachlaan 162
8031 HL Zwolle
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand