De Archipel

Onderdeel van: Almeerse Scholen Groep - Almere
Onderdeel van: Almeerse Scholen Groep - Almere
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Openbaar
780 Leerlingen

Omschrijving van De Archipel

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 38 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Wij staan voor goed en toegankelijk onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de school bieden die bij hem of haar past.

Bijzonderheden

De @rchipel
In de Eilandenbuurt in Almere Buiten staat de @rchipel. Met ongeveer 750 leerlingen is het één van de grootste basisscholen van Almere. Individuele kinderen, ouders en teamleden die onderling verschillen vormen samen één geheel. Dit is terug te zien in het onderwijs en in de missie van de school: TALENT ONTWIKKELEN WE SAMEN.

Het onderwijs is erop gericht om van en met elkaar te leren. Het respecteren en positief benaderen van elkaar vormen dan ook belangrijke voorwaarden voor het onderwijs op de @rchipel. Aan de basis van dit onderwijs staat een enthousiast en gedreven team.

Brede School
De basisschool maakt deel uit van Brede School de @rchipel. Binnen deze organisatie kunnen ouders en kinderen  terecht voor basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang, peuterspeelzaal, activiteiten van welzijns-stichting De Schoor, logopedie en kunst & cultuur.
 
De midden- en de bovenbouw bestaat beiden uit acht groepen. In deze units wordt hecht samengewerkt onder leiding van een unit-coördinator. Deze samenwerking is gericht op effectiviteit en op kwaliteit.

Onderwijskenmerken
·         Handelingsgericht werken
·         Coöperatief leren
·         Kanjerschool
·         Actief ouderschap
·         Eigentijds onderwijs waaronder Chromebooks
·         ZML-leerlijn
·         In de onderbouw aandacht voor ontwikkelingsgericht onderwijs
·         Schoolbreed aandacht voor meer- en hoogbegaafde leerlingen
·         Aandacht voor creatieve ontwikkeling
·         Breed zorgprofiel.

De midden- en de bovenbouw bestaat beiden uit acht groepen. In deze units wordt hecht samengewerkt onder leiding van een unit-coordinator. Deze samenwerking is gericht op effectiviteit en op kwaliteit.
 

Adresgegevens

Maldivenweg 45
1339 PP Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Archipel

{"total":2,"sectoren":{"1":2},"vakken":{"112":1,"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"3":1,"1":1},"provincies":{"11":2}}
2 onderwijsvacatures
Gisteren
Basisonderwijs PO
01-01-2025
Parttime 0,6 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
42 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-11-2024
Fulltime 0,4 - 1,0 fte