Archipel

Onderdeel van: Almeerse Scholen Groep - Almere
Basisonderwijs
Openbaar
780 Leerlingen

Omschrijving van Archipel

Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 38 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs (SBO) en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Voor meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: http://asg.asg-almere.nl/.

Bijzonderheden

De @rchipel
In de Eilandenbuurt in Almere Buiten staat de @rchipel. Met ongeveer 750 leerlingen is het één van de grootste basisscholen van Almere. Individuele kinderen, ouders en teamleden die onderling verschillen vormen samen één geheel. Dit is terug te zien in het onderwijs en in de missie van de school: TALENT ONTWIKKELEN WE SAMEN.

Het onderwijs is erop gericht om van en met elkaar te leren. Het respecteren en positief benaderen van elkaar vormen dan ook belangrijke voorwaarden voor het onderwijs op de @rchipel. Aan de basis van dit onderwijs staat een enthousiast en gedreven team.

Brede School
De basisschool maakt deel uit van Brede School de @rchipel. Binnen deze organisatie kunnen ouders en kinderen  terecht voor basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang, peuterspeelzaal, activiteiten van welzijns-stichting De Schoor, logopedie en kunst & cultuur.
 
De midden- en de bovenbouw bestaat beiden uit acht groepen. In deze units wordt hecht samengewerkt onder leiding van een unit-coördinator. Deze samenwerking is gericht op effectiviteit en op kwaliteit.

Onderwijskenmerken
·         Handelingsgericht werken
·         Coöperatief leren
·         Kanjerschool
·         Actief ouderschap
·         Eigentijds onderwijs waaronder Chromebooks
·         ZML-leerlijn
·         In de onderbouw aandacht voor ontwikkelingsgericht onderwijs
·         Schoolbreed aandacht voor meer- en hoogbegaafde leerlingen
·         Aandacht voor creatieve ontwikkeling
·         Breed zorgprofiel.

De midden- en de bovenbouw bestaat beiden uit acht groepen. In deze units wordt hecht samengewerkt onder leiding van een unit-coordinator. Deze samenwerking is gericht op effectiviteit en op kwaliteit.
 

Adresgegevens

Maldivenweg 45
1339 PP Almere
Flevoland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Archipel

{"total":2,"sectoren":{"1":2},"vakken":{"102":2,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"11":2}}
2 onderwijsvacatures
17 dagen geleden
Basisonderwijs PO
per direct
Parttime of fulltime 0,6-1,0 fte
17 dagen geleden
Basisonderwijs PO
01-01-2024
Parttime of fulltime 1,000 fte