Stichting Simant

Steenwijk
Voortgezet onderwijs
550 Medewerkers
4 Locaties

SVOSW

Over Noorderwijzer
 
Noorderwijzer is een samenwerkingsverband tussen 14 vo-schoolbesturen, 1 mbo-bestuur en 3 lerarenopleidingen uit de regio Drenthe. Zij hebben hun handen ineengeslagen om kwalitatief goed en duurzaam onderwijs in de krimpende regio te (blijven) bieden en het dreigende lerarentekort aan te pakken. Een samenwerking waarbij verbinding en ontwikkeling centraal staat. Oftewel: samen groeien in tijden van krimp.
 
Noorderwijzer draagt bij aan: 
  • De professionalisering van onze medewerkers
  • Het vergroten van de loopbaanmogelijkheden
  • Het verhogen van het loonbaanbewustzijn
  • Het verruimen van de (vrijwillige) mobiliteit
 
De deelnemende scholen hebben allen een eigen bestuur en identiteit, maar een gezamenlijk doel: aantrekkelijke en goede werkgevers zijn voor (nieuwe) medewerkers in de regio, om samen de kwaliteit van het onderwijs te garanderen. Op die manier creëren zij niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar ook een plezierige leer- en leefomgeving in de regio Drenthe!

Over de stichting: Simant
Wanneer je bij Simant komt werken, bieden wij jou perspectief: een werkomgeving met voldoende uitdagingen, professionele ruimte en verantwoordelijkheden.
 
Wij zijn op zoek naar collega’s die willen meedenken en meegroeien in een veranderende omgeving. Die willen werken in teams, want die vormen het hart van onze organisatie. Teams waarin je de ruimte krijgt voor ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Waarin je samen met je collega’s werkt aan dat ene doel: elke dag opnieuw nóg beter onze leerlingen begeleiden op weg naar hun toekomst.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Stationsstraat 40
8331 GK Steenwijk
Overijssel, Nederland
Route plannen

Vacatures van Stichting Simant

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"26":1,"8":1,"13":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":3,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":1},"dienstverband":{"1":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"5":1,"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":3,"30":3},"functieSoorten":{"1":2,"3":1},"provincies":{"4":3}}
3 onderwijsvacatures
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
per direct
ca. 0,6 - 0,8 fte
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
per direct
Parttime 0,3 - 0,4 fte
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime ca. 0,6 fte