Houtens

Houtens

Onderdeel van: College de Heemlanden - Houten
Voortgezet onderwijs
Oecumenisch
657 Leerlingen

Omschrijving van Houtens

Je vindt deze vacature op https://www.werkenbijhijnhouten.nl/. Hier kun je ook meteen solliciteren.

Kijk je naar Houtens dan zie je geen grauwe school, maar een kleurrijk gebouw. In de gangen heerst een goede sfeer, levendig en energiek. Never a dull moment.

Houtens is een kleinschalige vmbo-school. Met zo’n 600 leerlingen is iedereen in beeld. Logisch dus dat de leraren zeggen: ‘Wij zien het kind.’ En dat is niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk op te vatten. Tien jaar geleden is deze school gebouwd op idealen. Leraren met vakkennis die hun vak echt uitoefenen voor de leerlingen. Leerlingen die zich bijzonder positief uitlaten over hun school. De jongeren stellen zich toegankelijk op en zijn vriendelijk. Kortom: de perfecte basis om op ontdekkingstocht te gaan. Leren wie je bent en wat je kunt, is namelijk al ingewikkeld genoeg. De leerlingen van Houtens worden gestimuleerd om hun eigen kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. Zo worden deze jongeren klaargestoomd om zich na de middelbare school verder te ontplooien.

Binnen Houtens staat er een professioneel team van leraren dat elkaar weet te vinden. Er wordt hard gewerkt aan de toekomst van de leerlingen. Nieuwe initiatieven worden enthousiast opgepakt en verder uitgewerkt. Op vrijdagmiddag gaat het team wat later naar huis, niet door een te hoge werkdruk, maar door de vrijmibo.

Je plekje veroveren als leraar hoeft hier niet. Niemand staat er alleen voor en de begeleiding is top. De teamcoördinator leert je de routing en de regels en dan is er ook nog het ondersteuningsteam dat je helpt bij zorgvragen. Zo transparant als de school er van binnen uitziet, zo is ook de werkwijze.

Video


Adresgegevens

Kruisboog 1
3994 AE Houten
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Houtens

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"247":1,"52":1,"12":1,"118":1,"56":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":5,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":5},"dienstverband":{"-1":5},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":5},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":5},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":5},"functieSoorten":{"1":4,"3":1},"provincies":{"8":5}}
5 onderwijsvacatures
12 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
0,80 fte
12 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
0,50 fte
12 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
0,80 fte
Toon alle 5 vacatures