Gerhardschool

Onderdeel van: Stichting Orion - Amsterdam
Speciaal (basis) onderwijs
Openbaar
125 Leerlingen
25 Medewerkers

Speciaal Basisonderwijs

 De Gerhardschool biedt onderwijs en zorg aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar die op het gebied van werkhouding, sociaal- emotionele ontwikkeling en/of gedrag een intensievere ondersteuningsbehoefte hebben waardoor zij onvoldoende kunnen profiteren van het onderwijs op een reguliere school. De Gerhardschool heeft expertise opgebouwd in de begeleiding van kinderen met onderwijsbelemmeringen, leerproblemen en gedragsproblemen. Veel leerlingen hebben in het verleden veel meegemaakt. Bijna altijd is er sprake van ‘complexe’ problematiek. We werken nauw samen met verschillende aanbieders van jeugdhulpverleners.

De Gerhardschool maakt onderdeel uit van stichting Orion.

Missie

Wij van de Gerhardschool bieden goed onderwijs en passende ondersteuning in een veilige omgeving om tot leren te komen en de identiteit te versterken, waardoor onze leerlingen voor zichzelf goede keuzes leren maken voor hun toekomst. Hierdoor bieden we onze leerlingen elke keer weer een kans op groei op weg naar geluk.

Werkomgeving

De school is gevestigd in een monumentaal pand aan de Valentijnskade in Amsterdam- Oost. Momenteel hebben wij 11 groepen. De groepen hebben een maximale groepsgrootte van 14 leerlingen. 

Wij bieden een divers en innovatief team met hart voor de leerlingen, ouders én voor de collega's! Een team waarin je gezien wordt. We hebben een gemotiveerd team dat niet alleen keihard werkt, maar dat ook samen successen viert. We zijn 'goed' beoordeeld door de inspectie en sinds 2017 een Excellente School. We zijn onszelf aan het scholen in traumasensitief onderwijs. Kortom een school waar kwaliteitsverbetering, opbrengstgericht werken en veiligheid speerpunten zijn.


 

Bijzonderheden

Zie voor meer informatie: www.gerhardschool.nl of www.orion.nl

Video


Adresgegevens

Valentijnkade 62
1095 JL Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Gerhardschool

{"total":2,"sectoren":{"6":2},"vakken":{"8":1,"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1,"1":1},"provincies":{"6":2}}
2 onderwijsvacatures
8 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
per direct/ zsm
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
32 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
zsm
Parttime of fulltime 0,6-1,0 fte