Rijswijks Lyceum & van Vredenburch College

Onderdeel van: VO Haaglanden - Rijswijk
Voortgezet onderwijs
1.500 Leerlingen

Omschrijving van Rijswijks Lyceum & van Vredenburch College

De leerlingen en medewerkers van het Rijswijks Lyceum en Van Vredenburch College vormen een afspiegeling van de bevolking in een grootstedelijk gebied en daar zijn we trots op. Wij gaan ervan uit dat we goed zijn dankzij onze diversiteit. Op onze openbare school vinden we onderling begrip en respect belangrijk.  

Hoe kunnen wij ons onderwijs zo organiseren dat we onze leerlingen in een grootstedelijke omgeving de beste kansen bieden om succesvol te zijn in hun onderwijsloopbaan en in de samenleving?
 
Om antwoorden te vinden op deze belangrijke vraag zoeken wij de beste docenten voor onze leerlingen.  

Docenten hebben bij ons niet voor niets veel tijd en ruimte voor teamprofessionalisering, onderwijsontwikkeling en de intensieve begeleiding van kleine groepjes leerlingen. Een docent staat daarom maximaal 22 lesuren van 45 minuten voor de klas bij een fulltime aanstelling. Medewerkers ontvangen bij ons dit schooljaar een extra maandelijkse arbeidsmarkttoelage van ruim 8% bovenop het reguliere salaris.

Belangstelling om de uitdaging aan te gaan? Ben je bevoegd om les te geven dan wel hiervoor in opleiding of heb je eerder ervaring opgedaan in het uitdagen van leerlingen? Misschien staat hieronder de vacature voor jou!

Adresgegevens

Karmozijnstraat 2
2284 GA Rijswijk
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Rijswijks Lyceum & van Vredenburch College

{"total":4,"sectoren":{"2":4},"vakken":{"67":1,"91":1,"31":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":4,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"1":3,"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":4,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":3,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":3,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"7":4}}
4 onderwijsvacatures
Toon alle 4 vacatures