Openbaar Lyceum Zeist

Onderdeel van: NUOVO - Zeist
Voortgezet onderwijs
Openbaar
1.050 Leerlingen

Omschrijving van Openbaar Lyceum Zeist

Talent centraal
Tussen al het groen van midden-Nederland vind je het Openbaar Lyceum Zeist: een middelgrote school (ongeveer 1100 leerlingen) voor havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs. Onze school ligt op het landgoed Schoonoord in Zeist, dat is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Openheid, toewijding en ontwikkeling zijn kernbegrippen voor ons. Vanuit ons openbare karakter vinden we het belangrijk om inclusief onderwijs te bieden, dat iedereen past en waar medewerkers mee tot hun recht komen.

Onze school profileert zich met sport- en expressieprofielen in de onderbouw, maar ook met een havo-kansklas en de route gymnasium-extra. Al bij de eerste stappen die een leerling op het OLZ zet, voelt hij/zij: ‘ik kan hier zijn wie ik ben!’ Leerlingen worden gestimuleerd zich te laten zien en te onderscheiden, hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn er ook kansen om je te verbeteren als je ergens niet zo goed in bent.

Om dat waar te kunnen maken is onze school lid van de vereniging voor begaafdheidsprofielscholen (BPS) en werken wij samen de Universiteit van Utrecht in het U-talent programma voor gamma- en bètavakken, zowel voor havo- als vwo-leerlingen.

In de bovenbouw kunnen leerlingen excellentieprogramma’s volgen bij de vakken Frans (DELF) en Engels (Cambridge) om internationaal erkende diploma’s te halen. Ook kunnen zij examenvakken als Kunst Beeldend, Kunst Dans, Bewegen Sport en Maatschappij (BSM), wiskunde D, Natuur Leven en Technologie (NLT) kiezen.

Daarmee biedt het OLZ voor alle leerlingen passende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Daar zijn wij trots op!


Wij staan voor:

Onze school stimuleert leerlingen het beste uit zichzelf te halen. Dat maakt dat wij ons ook inspannen om medewerkers het beste uit zichzelf te halen. De kernwaarden openheid, toewijding en ontwikkeling creëren een omgeving met prettig contact, een hoge onderwijskwaliteit, aandacht voor elkaar, uitdagende ambities, ruimte om soms buiten de lijntjes te kleuren en altijd een oplossingsgerichte benadering te kiezen.

Openbaar Lyceum Zeist maakt deel uit van NUOVO scholen:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 15 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.
NUOVO scholen verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu


Adresgegevens

Blikkenburgerlaan 2
3703 CV Zeist
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Openbaar Lyceum Zeist

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"67":2,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":2,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"8":2}}
2 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime of fulltime 0,8 - 1,0 fte
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
8-1-20254
Parttime 0,25/marge 0,12 fte