Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht

Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Samenwerking
417 Leerlingen

Omschrijving van Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht

Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht is een school voor vmbo basis-, kader- en beroepsmavo! 
Het Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht staat garant voor een stevige basis van kennis, inzicht en vaardigheden waarmee leerlingen een succesvolle aansluiting vinden bij een vervolgopleiding of beroep.
Onze leerlingen leren door te doen; zo dicht mogelijk bij en/of in de reële arbeidswereld. Wij bieden dit betekenisvolle onderwijs aan in een nieuw en goed geoutilleerd gebouw! 
Het Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht hanteert hierbij een pedagogisch klimaat dat is gestoeld op de PBS aanpak. Gewenst gedrag op basis van de vier kernwaarden plezier, veiligheid, verantwoordelijkheid en respect worden op een positieve manier bekrachtigd.

Bijzonderheden

Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht is onderdeel van ZAAM Interconfessioneel Voortgezet Onderwijs met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.
De scholen binnen ZAAM zijn kleinschalig georganiseerd en bieden een veilig leerklimaat. Elke ZAAM-school, van praktijkschool tot gymnasium, brengt kwalitatief goed onderwijs in de leef- en woonomgeving van de leerlingen, die als verantwoordelijke burgers kunnen uitstromen in onze samenleving.

 

Adresgegevens

Rode Kruisstraat 14
1025 KN Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"68":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
15 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zsm
Parttime of fulltime 0,6 fte 0,8 fte