Praktijk College Spijkenisse

Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Spijkenisse
Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Spijkenisse
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen, Praktijkonderwijs
Openbaar
285 Leerlingen

Omschrijving van Praktijk College Spijkenisse

Het Praktijk College is onderdeel van de Stichting Onderwijsgroep Galileï en heeft een regiofunctie voor Voorne Putten en Rozenburg . De school telt op dit moment 280 leerlingen verdeeld over de2 locaties, t.w. in Spijkenisse en Brielle.
De school bereidt de leerlingen voor op onze samenleving, waarbij de aandacht vooral gericht is op praktische vaardigheden en attitude vorming.

Werkomgeving

Onderwijsgroep Galilei wil de beste werkgever in de regio zijn. Onze medewerkers maken immers het verschil. Wij geloven in het samen vormgeven van goed werkgeverschap en goed werknemerschap. Dit betekent onder andere dat er bij ons veel aandacht is voor het thema werkplezier en het versterken daarvan. Maar ook voor professionalisering en medezeggenschap. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Zo hebben wij een ruime vergoeding voor woon-werk verkeer en gratis professionele coaching voor jou en je gezinsleden. Benieuwd naar het werken bij onderwijsgroep Galilei? Neem gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

Bijzonderheden

Praktijk College Spijkenisse maakt deel uit van onderwijsgroep Galilei, met scholen voor voortgezet openbaar voortgezet onderwijs op Voorne-Putten.

Adresgegevens

E. van Dintelstraat 11
3201 KX Spijkenisse
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand