Rotterdams Vakcollege de Hef

Rotterdams Vakcollege de Hef

Onderdeel van: Stichting BOOR - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
Openbaar

Omschrijving van Rotterdams Vakcollege de Hef

Rotterdams Vakcollege de Hef is onderdeel van SNZ. Samen met het Olympia College, osg Hugo de Groot en het Einstein Lyceum vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd, nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid, het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven.  

Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen. Om dit te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid, vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?

Adresgegevens

Slaghekstraat 221
3074 LJ Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Rotterdams Vakcollege de Hef

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"67":1,"69":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":2},"dienstverband":{"-1":2},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"7":2}}
2 onderwijsvacatures
21 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,5 - 1,0 fte
21 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,5 - 1,0 fte