HELINIUM

Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Hellevoetsluis
Onderdeel van: Galilei Onderwijsgroep - Hellevoetsluis
Voortgezet onderwijs
Openbaar
1.300 Leerlingen

Omschrijving van HELINIUM

Helinium is een brede openbare scholengemeenschap, waar personeel met passie voor leerlingen vakinhoudelijk sterk en uitdagend onderwijs verzorgt. In een veilige omgeving waar leerlingen en ouders zich gekend weten en voelen.
De school draagt bij aan de vorming en opleiding van haar leerlingen tot verantwoordelijke en zelfstandige wereldburgers die met een open en respectvolle houding succes- en waardevol zijn in de samenleving van vandaag en morgen.
De school is officieel erkend Technasiumschool en partner van Sterk Techniek Onderwijs. Leerlingen worden in goed geoutilleerde gebouwen opgeleid tot nieuwsgierige en succesvolle studenten van bèta-technische vervolgopleidingen. Internationalisering heeft een belangrijke plaats in het curriculum van de school. Veelvuldige uitwisseling met buitenlandse partnerscholen van leerlingen en docenten zijn daarbij belangrijke pijlers.

Missie

Wij geloven in jouw talenten en doen er alles aan om jou die te laten ontdekken én ontwikkelen. Je mag daarom een kansrijke leeromgeving verwachten met een open blik op de wereld, waarin jij helemaal jezelf kunt zijn. We stimuleren jouw groei; als actieve leerling én als persoon. Zodat jij een mooie stap maakt naar het vervolgonderwijs én een waardevolle rol in de samenleving.’
 
 

Visie

Onderwijsgroep Galilei bestaat uit vijf scholen en biedt openbaar voortgezet onderwijs aan in Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Onderwijsgroep Galilei onderschrijft als missie het ruimte geven binnen het onderwijs; ruimte voor diversiteit waarin wederzijds respect, veiligheid en verdraagzaamheid op individueel en organisatieniveau centraal staat. Ruimte voor aandacht voor de leerlingen en hun ouders en de medewerkers, zodat iedereen zijn of haar talenten kan verkennen, ontplooien en tot bloei laten komen. Ruimte voor samenwerking door elkaar te (her)ontdekken, te inspireren en te motiveren. De leerling is de ontwerper van zijn of haar eigen leerproces.
 
De onderwijsgroep wil op authentieke wijze van betekenis zijn voor het openbaar voortgezet onderwijs in de regio Voorne-Putten en randgemeenten. Dit betekent dat de scholen verbinden, in contact zijn met elkaar en de omgeving, reflecteren, vooruitkijken en zich bewust zijn van onze afgesproken houdings- en resultaatkenmerken én deze ook naleven.


De onderwijsgroep staat voor het laten ontdekken binnen een veilige en evenwichtige omgeving, waarin de leerlingen optimaal tot hun recht komen op sociaal-maatschappelijk en educatief gebied. Onze leerlingen krijgen maatwerk van ons bij het aanreiken van kennis en het opdoen van ervaringen die leiden tot groei op sociaal en persoonlijk vlak.
Naast de missie en visie zijn er vijf pijlers (ambities):
  1. Ruimte voor diversiteit
  2. Ruimte voor een gevarieerd onderwijsaanbod
  3. Ruimte voor elkaar
  4. Ruimte voor een eigen leerproces
  5. Ruimte voor groei.
Helinium behoort tot Onderwijsgroep Galilei
 

Werkomgeving

Onderwijsgroep Galilei wil de beste werkgever in de regio zijn. Onze medewerkers maken immers het verschil. Wij geloven in het samen vormgeven van goed werkgeverschap en goed werknemerschap. Dit betekent onder andere dat er bij ons veel aandacht is voor het thema werkplezier en het versterken daarvan. Maar ook voor professionalisering en medezeggenschap. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld. Zo hebben wij een ruime vergoeding voor woon-werk verkeer en gratis professionele coaching voor jou en je gezinsleden. Benieuwd naar het werken bij onderwijsgroep Galilei? Neem gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

Bijzonderheden



 

Adresgegevens

Fazantenlaan 1
3222 AM Hellevoetsluis
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van HELINIUM

{"total":4,"sectoren":{"2":4},"vakken":{"69":1,"68":1,"118":1,"58":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":4},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"3":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":4,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"2":1,"1":3,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":2,"30":4},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"7":4}}
4 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,6000/ 0,8000 fte
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime 0,6000 fte
15 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,4 of 0,8 fte
Toon alle 4 vacatures