Voortgezet onderwijs
Samenwerking
325 Leerlingen

De Apollo: Groot in kleinschaligheid

De Apollo is een unieke school in Amsterdam. Wij bieden namelijk VMBO-TL en HAVO onderwijs aan in kleine groepen met veel extra begeleiding voor onze leerlingen. Zij hebben baat bij deze extra ondersteuning en door onderwijs in kleinere klassen bieden we hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfstandige, verantwoordelijke en mondige mensen. Ons onderwijs heeft tot doel dat de leerlingen hun VMBO-TL of HAVO diploma kunnen halen en daarna kunnen doorstromen naar passend vervolgonderwijs. Wij hebben het streven dat onze leerlingen zijn toegerust om optimaal te functioneren in de maatschappij. Ons bevlogen team is daarbij steeds uitdagende stappen aan het maken om leerlingen modern onderwijs te bieden. Digitaliseren, activerende didaktiek, positive behavior support en de ontwikkeling van keuzewerktijd en keuzevrijheid zijn daar onderdeel van. Eén lesuur duurt bij ons op school 50 minuten.

Op de Apollo staan de volgende kernwaarden centraal: Plezier, Groei, Veiligheid en Betrokkenheid.
Als je echt een leuke en unieke werkplek zoekt, ben je bij ons aan het goede adres!
Kijk ook eens op www.deapollo.nl

Bijzonderheden

De Apollo maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Adresgegevens

Oudaen 6
1081 BZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Apollo

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"39":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
10 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1 oktober 2024
Parttime 0,25 fte