OMO Scholengroep Tongerlo

OMO Scholengroep Tongerlo

Onderdeel van: Ons Middelbaar Onderwijs - Roosendaal
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van OMO Scholengroep Tongerlo

Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.

Bijzonderheden

OMO SG Tongerlo maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Adresgegevens

Bovendonk 1
4707 ZH Roosendaal
Noord-Brabant, Netherlands
Route plannen

Vacatures van OMO Scholengroep Tongerlo

{"total":18,"sectoren":{"2":18},"vakken":{"26":2,"68":1,"44":1,"52":4,"140":1,"67":2,"69":1,"28":1,"58":1,"12":1,"45":1,"91":1,"80":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":18,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":18},"dienstverband":{"1":10,"-1":8},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":18},"onderwijsTypen":{"1":18,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":18},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":3,"30":13},"functieSoorten":{"1":18}}
18 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
1 fte
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,5 - 0,8 fte
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
1 fte
Toon alle 18 vacatures