Yuverta mavo Aalsmeer

Yuverta mavo Aalsmeer

Onderdeel van: Yuverta - Aalsmeer
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta mavo Aalsmeer

Yuverta mavo Aalsmeer is een persoonlijke school met bijna 500 leerlingen waarbij bijna iedereen elkaar kent. Bij Yuverta willen we graag dat leerlingen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Samen proberen we het beste resultaat te halen.

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

1e J.C. Mensinglaan 40
1431 RW Aalsmeer
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Yuverta mavo Aalsmeer

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"21":1,"45":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"6":2}}
2 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,9 - 1,0 FTE
10 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,9 - 1,0 FTE