Ubbo Emmius Stationslaan

Ubbo Emmius Stationslaan

Onderdeel van: Stichting Scholengroep Trivium - Stadskanaal
Voortgezet onderwijs
Samenwerking
790 Leerlingen
150 Medewerkers

Omschrijving van Ubbo Emmius Stationslaan

Ubbo Emmius Stationslaan
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren.
Eén school, zes locaties in Stadskanaal en Onstwedde. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

Missie

Op onze scholengemeenschap werken we samen aan goed onderwijs en brede vorming. Zodat leerlingen naast het behalen van een diploma, leren dat het leven in vele opzichten waardevol kan zijn. Niet alleen voor henzelf, maar ook samen met anderen. We werken op Ubbo Emmius in en aan een open sfeer.

Leerlingen laten excelleren

De missie van onze school is: “Leerlingen laten excelleren!”. Leerlingen kunnen excelleren door hoge cognitieve prestaties te leveren. Dat ‘hoog’ is relatief. Voor de ene leerling is bij wijze van spreken een ‘10’ het ultieme resultaat. Een andere leerling stijgt boven zichzelf uit door tóch een voldoende te halen.

Excelleren kan ook een mentale kwestie zijn: iets durven, dat je nooit voor mogelijk had gehouden. In alle afdelingen van de school kunnen leerlingen tot excellente prestaties komen. Alle docenten kennen voorbeelden van situaties waarin het lukte: leerlingen laten excelleren. Daarom is het een bron van inspiratie.

Zowel leerlingen als medewerkers hebben recht op adequate begeleiding, uitdaging en goede werkomstandigheden. We werken aan goede samenwerking, tussen bestuur, personeel, ouders en leerlingen. Ook streven we naar goede relaties met onze omgeving. Dit vinden we noodzakelijk voor een goed resultaat van onderwijs en opvoeding. Waar dit mogelijk is, wordt gezamenlijk aan de verdere ontwikkeling van onze regio gewerkt.

Bijzonderheden

Ubbo Emmius heeft een aantal kernwaarden geformuleerd. Tijdens een sollicitatiegesprek zullen we ingaan op hoe we de kernwaarden terugzien in pedagogisch handelen van de medewerker. De kernwaarden zijn te vinden via deze link
Onze kernwaarden
 

Adresgegevens

Stationslaan 17
9503 CA Stadskanaal
Groningen, Nederland
Route plannen

Vacatures van Ubbo Emmius Stationslaan

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"75":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"2":1}}
1 onderwijsvacatures
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zo snel mogelijk
Parttime 0,2400 fte