Jac. P. Thijsse College

Onderdeel van: SVOK Scholengroep - Castricum
Voortgezet onderwijs
Openbaar
2.000 Leerlingen

Omschrijving van Jac. P. Thijsse College

Ons verhaal
Onze internationale wereld vraagt om wereldburgers die voor elkaar open staan en op elkaar bouwen. Wij leggen hier in Castricum de basis voor.
 
Net als Jac. P. Thijsse zijn wij nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. Met respect voor wat er leeft. We willen begrijpen hoe alles met elkaar samenhangt. We nemen de natuur als voorbeeld en inspiratiebron.
 
Leerlingen worden gestimuleerd om zelf te ontdekken, om in contact te komen met de wereld. Op het Jac. P. Thijsse College helpen wij leerlingen op weg naar de toekomst door ze aan te moedigen om nieuwsgierig te zijn, open te staan voor nieuwe ideeën en perspectieven, ze voor te bereiden op het onbekende.
 
Met ons (tweetalig) onderwijs en ons internationale netwerk doen alle leerlingen bijzondere ervaringen op en leren zij de wereld beter begrijpen. Dit doen we vanuit een doordachte vernieuwende onderwijsvisie, JPT teaching, waar zelfstandige ontwikkeling centraal staat. Het draait niet om cijfers maar om het eigen maken van kennis en vaardigheden. Van culturele tot exacte kennis, van ondernemerschap tot creativiteit.
 
In de samenwerkingsdriehoek van ouders, de school en de leerling spelen we in op wat nodig is. We staan voor leerlingen klaar, denken in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Ook als het even tegenzit. Alles draait om de ontwikkeling van een nieuwe generatie wereldburgers.
 
Jac. P. Thijsse, open ontdekken

Adresgegevens

De Bloemen 65
1902 GT Castricum
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Jac. P. Thijsse College

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"118":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":2,"3":2,"7":2,"30":2},"functieSoorten":{"1":2},"provincies":{"6":2}}
2 onderwijsvacatures
Gisteren
Voortgezet onderwijs VO
01-11-2023
Parttime of fulltime 0,6-1,0 fte