POUWER College

Onderdeel van: NUOVO - Utrecht
Voortgezet onderwijs
Openbaar
190 Leerlingen

Omschrijving van POUWER College

Pouwer College is dé praktijkschool in Utrecht waar plezier en leren hand in hand gaan. Dat doen we door betekenisvol, boeiend onderwijs aan te bieden in een uitdagende context. Onze leerlingen leren in de praktijk. We werken daarbij intensief samen met de buurt en met ons bedrijvennetwerk. Samen leiden we onze jongeren op! Dit alles doen we vanuit de overtuiging dat er alleen in een veilige omgeving geleerd kan worden. En daar ligt dan ook onze kracht: het creëren en versterken van een veilig pedagogisch klimaat waar onze jongeren maximaal tot leren komen.

Het team van Pouwer College is een gedreven team. We zetten in op een goede relatie met onze leerlingen om van daaruit de leerling maximaal uit te dagen. De leerling en zijn ontwikkeling staan centraal. In ons onderwijs leveren we maatwerk, zodat we tegemoetkomen aan de onderwijsbehoefte van elke leerling.

Wil je meer weten kijk dan op de website van Pouwer College.


Wij staan voor:
  • Wij bieden kansen
  • Wij zijn verantwoordelijk
  • Wij helpen elkaar
  • Wij zijn open
  • Wij mogen verschillend zijn

Ons onderwijs kenmerkt zich door:
  • Veilig klimaat
  • Maatwerk
  • Opleiden in samenwerking met bedrijven
  • PRO-vmbo groep
  • Entree-opleiding

Pouwer College maakt deel uit van NUOVO scholen:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 15 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.
NUOVO scholen verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu

Adresgegevens

La Bohèmedreef 7
3561 KW Utrecht
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van POUWER College

{"total":4,"sectoren":{"2":4},"vakken":{"18":1,"6":1,"189":1,"58":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":4,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":1},"dienstverband":{"3":3,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":4,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":4,"8":4,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":4},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"8":4}}
4 onderwijsvacatures
Gisteren
Voortgezet onderwijs VO
1-1-2024
Parttime 0,6 - 0,8 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
12 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.sp.m.
Parttime 0,8 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
57 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.sp.m.
0,6 fte
Toon alle 4 vacatures