St. Bonifatiuscollege

Onderdeel van: PCOU Willibrord - Utrecht
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
1.500 Leerlingen

Omschrijving van St. Bonifatiuscollege

Het St. Bonifatiuscollege, ook wel het Boni genoemd, is een havo-, atheneum- en gymnasiumschool in Utrecht met zo'n 1600 leerlingen. We hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en talenten van alle leerlingen. Onze leerlingen geven aan dat er op onze school sprake is van een veilige en prettige sfeer.
Vanuit een gewortelde traditie van gedegen klassikaal onderwijs, bevorderen we de betrokkenheid en motivatie van onze leerlingen door hen meer maatwerk en keuzeruimte te bieden. Dit doen we door naast het curriculum van vaklessen, flexlessen voor verdieping, verrijking en coaching in het lesrooster op te nemen. Iedere leerling heeft een coach, een docent die de leerling begeleidt met het leren leren en leren plannen, en die een luisterend oor biedt.
Het team van docenten is hecht, er zijn regelmatig formele en informele bijeenkomsten voor medewerkers, zoals studiedagen, het medewerkersfeest tot de jaarlijkse pubquiz.
We zijn blij dat we jaarlijks nieuwe docenten mogen aannemen en begeleiden. We doen dit als keurmerk opleidingsschool zeer zorgvuldig en deskundig. Docenten ervaren hun start op het Boni als een warm bad. Ze voelen zich zeer welkom en goed begeleid.


Adresgegevens

Burg. Fockema Andreaelaan 7
3582 KA Utrecht
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van St. Bonifatiuscollege

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
9 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
2023-09-13
0,4 fte