Ichthus College Dronten

Onderdeel van: Stichting Landstede - Dronten
Onderdeel van: Stichting Landstede - Dronten
Voortgezet onderwijs
Regulier / Algemeen
Protestants-Christelijk
800 Leerlingen

Omschrijving van Ichthus College Dronten

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties. Deze vacature geldt voor de locatie aan de Jupiterweg. Daar geven we elke dag les aan ongeveer 800 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.


Adresgegevens

Jupiterweg 25
8252 AW Dronten
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand