Stichting De Passie

Houten
Houten
Voortgezet onderwijs, Basisonderwijs
Evangelisch
3.000 Leerlingen
7 Locaties

De Passie - evangelisch bijbelgetrouw onderwijs

De Passie heeft 7 bruisende scholen, drie basisscholen (en een dislocatie) en drie middelbare scholen, waar met plezier gewerkt en geleerd wordt. Leerlingen zijn enthousiast over hun school. De Passie biedt een uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Onze medewerkers zijn gedreven christenen die geloven dat God met elke leerling een uniek plan heeft. Als professionals zetten we ons daar elke dag voor in.

Wil jij vanuit je geloof én vanuit je professionaliteit samen met ons van grote toegevoegde waarde zijn voor onze leerlingen? We horen graag van je!

Bijzonderheden

Wij verwachten van collega's dat ze actief en meelevend lid zijn van een christelijke (kerkelijke) gemeente. Wij stellen het op prijs als je dit ook toelicht in je brief en daarbij aangeeft waarom je als christen werkzaam zou willen zijn op een bijbelgetrouwe school als de Passie. 
 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video

werken bij de Passie - onderwijs met een missie

Collega’s aan het woord

Van leerling tot docent Wiskunde. Veel mensen krijgen er de kriebels van. Maar Jesse van der Hout niet. “Het leven is als een puzzel. Soms stuit je op problemen. Wiskunde kan helpen om nuchter en logisch die puzzelstukjes bij elkaar te brengen,” houdt hij zijn leerlingen voor. Op de school waar Jesse lesgeeft, deed hij pakweg 10 jaar geleden zelf eindexamen. Ook al staat het gebouw inmiddels op een andere plek, de fijne sfeer en het veilige klimaat zijn onveranderd. Dus toen Jesse werd gevraagd om er wiskunde te geven, hoefde hij niet lang na te denken. Hij ziet 200 leerlingen per week, en hij probeert er voor hen allemaal te zijn. Benaderbaar, vriendelijk en met aandacht. Echtgenote Joëlle runt een vintage kledingzaak en had leuke sneakers voor Jesse op de kop getikt. Toen hij in één week tijd twee keer met nieuwe schoenen op school kwam, kreeg hij prompt de vraag: ‘Meneer, hoeveel schoenen hebt u eigenlijk?’ “Die opmerking hielp mij beseffen dat je een voorbeeldrol hebt. Of het nu gaat om je sneakers, je houding of hoe je mensen benadert.” Meer Jesse Studie: master Science Education and Communication (wiskunde) Speelt gitaar & korfbal Is lid van de medezeggenschapsraad. Zat zes jaar lang bij Joëlle in de klas, op de Passie. Actief bij Mozaiek010. Meer testimonials https://www.depassiescholen.nl/collegas-vertellen/

Jesse van der Hout

docent wiskunde


Adresgegevens

Paardenhoeve 80
3992 PK Houten
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting De Passie

{"total":13,"sectoren":{"2":13},"vakken":{"16":2,"52":2,"12":2,"7":1,"18":1,"43":2,"8":1,"13":2,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":13},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":8,"-1":0},"dienstverband":{"3":10,"1":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":1,"-1":10},"onderwijsTypen":{"1":13,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":5,"1":5,"6":3,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":13},"functieSoorten":{"3":5,"1":8},"provincies":{"8":4,"4":1,"7":8}}
13 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime of fulltime 0,8 fte
13 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
medio november
Parttime ca. 0,25 fte
13 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg, liefst op korte termijn
Parttime 0,3 fte
Toon alle 13 vacatures