Minkema College

Minkema College

Woerden
Voortgezet onderwijs
Openbaar
2.591 Leerlingen
3 Locaties

Omschrijving van Minkema College


De schoolorganisatie
Het Minkema College is een openbare school in Woerden met twee locaties. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, mavo, mavo/havo, havo, atheneum en gymnasium. Ook hebben we een Technasium. De locaties hebben elk een eigen karakter, werken zo veel mogelijk samen en maken gebruik van elkaars expertise.
Bekijk ons animatiefilmpje: Wat we je beloven en wat het je oplevert.

Op het Minkema College zitten ruim 2.500 leerlingen en werken zo'n 270 medewerkers. Onze school is een ontmoetingsplek voor leerlingen met verschillende achtergronden en overtuigingen. Wil je een kijkje nemen, doe dan de VR-tour.
 

 

Missie

 

Leren van en met elkaar staat bij ons centraal. Om dat waar te kunnen maken zijn we ook zelf in ontwikkeling. Wij verantwoorden ons naar elkaar en naar onze omgeving.  

Het Minkema College heeft met het strategisch beleidsplan Bagage voor het leven een koers voor de komende jaren bepaald. We omarmen de volgende kernwaarden: 
 

Verbindend
We zijn altijd op zoek naar de dialoog en hebben oog en oor voor het standpunt van de ander. We gebruiken feedback om het beste uit onszelf te halen. 
 

Inspirerend
We zien de individuele ontwikkelmogelijkheden van alle leerlingen en medewerkers en creëren een omgeving waar zij zich kunnen blijven ontplooien. 
 

Verantwoordelijk
ledereen is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling en de school is van ons allemaal. We verwachten dat leerlingen en medewerkers zich, als lerend individu en als onderdeel van onze schoolgemeenschap, actief en betrokken opstellen. 

Werkomgeving


Goede regelingen en gezelligheid

Bij het Minkema College proberen wij goed voor onze medewerkers te zorgen. Zo hebben wij naast regelingen voor een computerbril, een fiets, de sportschool en generatieregeling ook een ruime regeling persoonlijk budget. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers regie pakken op de eigen ontwikkeling en denken graag mee wat medewerkers daarvoor nodig hebben.
 

Naast de mooie regelingen wordt door medewerkers zelf ook regelmatig iets leuks georganiseerd zoals een wk-poule, Minkema bakt, borrels en pubquizs.
 

Wij verzorgen modern onderwijs. Onze docenten werken standaard in de google omgeving en ontvangen standaard een chromebook in bruikleen.

Elke nieuwe medewerker een begeleider

Een sterk punt van onze school is de begeleiding die medewerkers krijgen in het eerste jaar van hun (tijdelijke) aanstelling. Voor ons is het begeleiden van nieuwe mensen onderdeel van goed personeelsbeleid. Alle nieuwe docenten worden begeleid, ongeacht hoeveel werkervaring ze hebben en of ze een bevoegdheid hebben. Iedereen moet immers zijn weg vinden in het lesgeven op een nieuwe school. Ook mensen die in de loop van het schooljaar iemand komen vervangen, krijgen een begeleider.
 

Daarnaast zijn er voor nieuwe collega’s bijeenkomsten waarin ze ervaringen kunnen uitwisselen en waarin verschillende thema’s voorbij komen: van orde houden tot gesprekken met leerlingen en ouders.


 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Minkemalaan 1
3446 GL Woerden
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Minkema College

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"52":1,"8":1,"21":1,"129":1,"67":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":5,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":5,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"5":2,"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":4},"functieSoorten":{"1":3,"3":2},"provincies":{"8":5}}
5 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
24 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime of fulltime c.a.0,6-0,8 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
24 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime c.a. 2,0 fte
24 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m
Parttime ca.0,3- 0,7 fte
Toon alle 5 vacatures