Deltion College

Deltion College

Zwolle
Zwolle
Middelbaar beroepsonderwijs
Openbaar
16.500 Leerlingen
1.800 Medewerkers

Deltion College

Bij Deltion staat de ontwikkeling van studenten centraal. Onze betekenis voor hun toekomstdromen en hun bijdrage aan de samenleving geeft Deltion bestaansrecht. Wij geloven dat iedere jongere en volwassene die bij Deltion studeert of een cursus volgt, recht heeft op goed onderwijs en een goede aansluiting op de arbeidsmarkt.

Als betrouwbare en transparante regionale opleider bouwen wij vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid mee aan hun toekomst. Aan de toekomst van studenten, maar ook aan die van medewerkers, organisaties en van de maatschappij. Alles wat wij doen, staat daarom in het perspectief van later. Van ambities. Van trends en ontwikkelingen in de samenleving, op de markt, in het vak. Samen met de maatschappij, de overheid en het bedrijfsleven bereiden we mensen en organisaties voor op de steeds veranderende arbeidsmarkt.

Missie

De missie van het Deltion College hebben wij als volgt geformuleerd:
'Deltion daagt studenten uit om hun talenten en capaciteiten te ontdekken en zich optimaal te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in hun vakmanschap. Dat doen we door aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig mbo-onderwijs te verzorgen voor jongeren die zich voorbereiden op een plek op de arbeidsmarkt, voor professionals die zich willen verdiepen of verbreden in hun vakmanschap en voor hen die hun positie op de arbeidsmarkt willen veranderen. Door studenten, medewerkers en partners een omgeving te bieden waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven, leveren wij een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Een leven lang.'

Werkomgeving

Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de internationale arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Wij leveren een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze eigenaar blijven van hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst. Bij ons tref je een informele sfeer aan, hebben we korte lijnen en doen we het samen.
 


Video

Ontdek het Deltion

Adresgegevens

Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Deltion College

{"total":6,"sectoren":{"3":6},"vakken":{"155":1,"248":1,"254":1,"233":1,"170":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":6},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"3":6,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":2,"-1":2},"onderwijsTypen":{"1":6,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":1,"-1":5},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":2,"30":6},"functieSoorten":{"3":2,"1":3,"2":1},"provincies":{"4":6}}
6 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
in overleg
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
2 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
in overleg
Parttime 0,8 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
13 dagen geleden
Middelbaar beroepsonderwijs MBO
in overleg
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
Toon alle 6 vacatures