't Kendelke

Onderdeel van: Lijn 83 primair onderwijs - Siebengewald
Onderdeel van: Lijn 83 primair onderwijs - Siebengewald
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen

Omschrijving van 't Kendelke

Basisschool T. Kendelke is een school van stichting Lijn 83. Binnen de school wordt het onderwijs aan de kinderen verzorgd in leerpleinen. Er is een leerplein onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Ieder leerplein wordt dagelijks begeleid door twee leerkrachten. Hierbij zullen de instructiemomenten door de medewerkers van het leerplein verdeeld worden (in kleine groepjes), waardoor er meer tegemoet wordt gekomen aan de onderwijsbehoeften van het kind.

Missie

Lijn 83 staat voor het ontplooien van de unieke talenten van ieder kind in een betekenisvolle, dynamische en inclusieve leeromgeving. Wij streven ernaar om kinderen en medewerkers te laten groeien. Onze benadering is nieuwsgierig en onderzoekend, waarbij we een stimulerende omgeving willen zijn voor zowel kinderen als de organisaties. Wij staan voor de volgende kernwaarden:
 
Vertrouwen
In elkaar, in het leerproces en in de toekomst van elk kind.
 
Ontwikkelgericht
Voortdurend streven naar groei en vooruitgang, zowel voor kinderen als professionals.
 
Verbinding
Het creëren van sterke banden tussen kinderen, ouders en medewerkers, ketenpartners en het bevorderen van een inclusieve gemeenschap.
 
Waarderend
Actief leren door waarderend en positief te reflecteren op ervaringen, zowel individueel als collectief.
 

Werkomgeving

Als leerkracht op ‘T Kendelke geef je samen met collega’s het onderwijs vorm voor de kinderen op school. De kerndoelen vormen het uitgangspunt voor het (thematisch) onderwijs. Wij streven ernaar om ieder kind het streefniveau te laten behalen. De ontwikkelingslijnen bieden een mooie leidraad. Als leerkracht stimuleer je de kinderen zoveel mogelijk in hun ontwikkeling en daag je ze uit. We werken op een coachende manier samen met de kinderen. Als medewerker word je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bijzonderheden


Adresgegevens

Kendelweg 1
5853 EL Siebengewald
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van 't Kendelke

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"10":1}}
1 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-1-2025
Fulltime 1 fte