De Optimist

Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Onderdeel van: Stichting Prisma Almere - Almere
Basisonderwijs

Omschrijving van De Optimist

De Optimist is een oecumenische basisschool die ruimte biedt aan kinderen met diverse geloofsovertuigingen, waaronder protestants-christelijk, katholiek, of geen geloof. Wij geloven dat het belangrijk is om kinderen te laten kennismaken met de christelijke tradities, in een multireligieuze samenleving. 

Als daltonschool geven we onze leerlingen de ruimte om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. Als leerkracht op De Optimist speel jij een cruciale rol in het creëren van een leeromgeving die aansluit bij de ontwikkeling van onze leerlingen. Je begeleidt hen in hun ontdekkingsreis en stimuleert hen om zelfstandig te leren en te groeien. Voel je dat dit iets bij je losmaakt? Dan zijn we op zoek naar jou! 



Adresgegevens

Hildo Kropstraat 20
1328 BC Almere
Flevoland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Optimist

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"260":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"-1":1},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"11":1}}
1 onderwijsvacatures
NIEUW
NIEUW
Vandaag
Basisonderwijs PO
In overleg
Parttime of fulltime