De Regenboog

Onderdeel van: De Groeling - Waddinxveen
Onderdeel van: De Groeling - Waddinxveen
Basisonderwijs
Regulier / Algemeen
Interconfessioneel
550 Medewerkers

Omschrijving van De Regenboog

Op De Regenboog in Waddinxveen, staat goed onderwijs en de zorg voor kinderen bovenaan. Wij werken daarom nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is.
Wij zijn een Vreedzame school. Er heerst een rustige sfeer in en om onze school, waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Missie


 
 

Werkomgeving

De Groeiling is een florerende organisatie met 23 basisscholen in en rondom Gouda. Wij geloven in de kracht van diversiteit: in de klas, in het team en in onze groep van scholen. Wij brengen verschillende visies en denkbeelden samen, zodat wij in gezamenlijkheid kunnen werken aan een scherpere koers en een betere maatschappij.
Bij de Groeiling is er oprechte aandacht voor wie je bent: als mens en als professional. Jouw ontwikkelpotentieel komt bij de Groeiling optimaal tot bloei, mede dankzijn ons rijke opleidingsaanbod. Je profiteert van de kracht van een grote organisatie met veel kennis en doorgroeimogelijkheden. Bij de Groeiling geloven we in vallen en opstaan. Innoveren wordt van harte toegejuicht. We staan niet stil, we groeien door en dat doen we graag samen met jou!
 
 

Adresgegevens

Willem de Zwijgerlaan 55
2741 DB Waddinxveen
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van De Regenboog

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"102":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"7":1}}
1 onderwijsvacatures