WSKO Bernadetteschool

Onderdeel van: WSKO - Naaldwijk
Onderdeel van: WSKO - Naaldwijk
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
444 Leerlingen

Bernadetteschool

Wij willen bereiken dat elk kind zich met plezier samen met anderen in een veilige en uitdagende omgeving kan ontwikkelen tot een goed mens die zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid aankan en aandurft. Onze school wil een klimaat scheppen waarin onze leerlingen zich goed kunnen ontwikkelen.

Dat klimaat is er als ieder zich veilig voelt. Van daaruit kunnen de leerlingen de wereld, zichzelf en de ander ontdekken. Dat doen ze niet alleen, maar samen met andere kinderen, leerkrachten en ouders. De kinderen doen kennis op en passen deze toe in hun verdere ontwikkeling.

Visie

Actief betrokken kinderen die sociaal vaardig zijn en het naar hun zin hebben op school. Kinderen die verantwoordelijkheid nemen, goed kunnen samenwerken en reflecteren. Daarbij gaan we uit van de uniciteit van ieder kind: het mag zichzelf zijn, zijn talenten leren ontdekken en leren hoe het die kan inzetten t.b.v. zijn eigen ontwikkeling, in relatie met anderen om hem heen. We creëren daartoe samen met kinderen een rustige werksfeer, waarin ze zich veilig genoeg voelen om zich te ontwikkelen.

Ons motto is: Ik kan het wel, ik moet het alleen nog even leren!

Om deze houding bij kinderen aan te wakkeren, zijn goed onderwijs en een goede sfeer essentieel.


Video


Adresgegevens

De gouwe 10
2673 BK Naaldwijk
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand