Cultuur & School Utrecht

Cultuur & School Utrecht

Utrecht
Basisonderwijs

Omschrijving van Cultuur & School Utrecht


Cultuur & School Utrecht is het coördinatiepunt en kennisplatform voor cultuuronderwijs in de stad Utrecht. Als onafhankelijk intermediair ondersteunt onze stichting basis- en middelbare scholen en culturele organisaties vraaggericht bij het vormgeven van hun cultuuronderwijs. We bemiddelen, evalueren en monitoren culturele activiteiten zodat goed cultuuronderwijs geborgd is. We delen kennis, onder meer via bijeenkomsten en ons kennisplatform dat voor en door scholen en culturele organisaties is opgericht. We bouwen voortdurend aan een lerend netwerk zodat onze dienstverlening altijd is afgestemd op de actuele wensen uit het cultuuronderwijsveld en we sámen de culturele talenten en persoonlijke ontwikkeling van zoveel mogelijk Utrechtse leerlingen kunnen versterken.

Missie

Stichting Cultuur & School Utrecht is een onafhankelijke intermediaire organisatie die het Utrechtse cultuuraanbod verbindt met de vraag van scholen. De stichting helpt behoeften, wensen en ambities van scholen in kaart te brengen en ondersteunt in het vormgeven ervan.

Visie

In de visie van Cultuur & School Utrecht heeft iedere Utrechtse leerling recht op rijk, passend en kwalitatief goed cultuuronderwijs. Cultuur prikkelt de verbeelding, schuurt, verwondert en verbindt. Elke leerling, ongeacht opleiding van ouders, afkomst of thuissituatie, moet kansen krijgen deze waarden van cultuur te ervaren en zijn of haar talenten ten volle te benutten.

Werkomgeving

Stad Utrecht

Video

Cultuur & School Utrecht

Adresgegevens

Ganzenmarkt
3512 GD Utrecht
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Cultuur & School Utrecht

{"total":1,"sectoren":{"1":1},"vakken":{"57":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"-1":1},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
23 dagen geleden
Basisonderwijs PO
8 januari 2024 (of eerder)
Parttime 28 uur per week fte