Dollard College Woldendorp

Onderdeel van: Stichting Scholengroep Trivium - Woldendorp
Onderdeel van: Stichting Scholengroep Trivium - Woldendorp
Voortgezet onderwijs
Dalton
Algemeen bijzonder

Omschrijving van Dollard College Woldendorp

Dollard College
Het Dollard College is een scholengemeenschap in Oost-Groningen en heeft schoolgebouwen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Wij noemen die gebouwen vestigingen. Wij bieden de volgende mogelijkheden: vwo (gymnasium, atheneum), vwo tto (tweetalig onderwijs), havo, vmbo (bb/kb/gl/tl), praktijkonderwijs en isk. Er zijn in totaal 2100 leerlingen.

Een kleine, veilige en overzichtelijke school met veel aandacht voor begeleiding van leerlingen. Wij bieden een duidelijke structuur met vaste lestijden, zonder tussenuren.

Missie

Onze missie is om jongeren in ons verzorgingsgebied te begeleiden naar de best mogelijke uitgangspositie voor het ontwikkelen van hun talenten en het realiseren van hun ambities in de maatschappij.
Het Dollard College wil het beste uit iedere leerling halen. Dat betekent dat de kwaliteit van het onderwijs hoog moet zijn. We doen dit onder andere door lesstof betekenisvol aan te bieden. Wat bedoelen we hiermee? Dat jij weet wat je aan de kennis en vaardigheden hebt en dat je verbanden kunt zien. Daarnaast willen we dat onze leerlingen veel (leer)ervaringen opdoen en zich breed ontwikkelen. Wij zorgen voor een veilige, moderne leeromgeving waarin de leerling wordt uitgedaagd.
In ons Schoolplan staat onze koers voor de komende jaren omschreven. In het jaarverslag vertellen we hoe we onze doelstellingen hebben behaald. De boordeling van de onderwijsinspectie en het geslaagdenoverzicht laten een deel van de resultaten zien.

Adresgegevens

Burg. Garreltsweg 35
9946 PM Woldendorp
Groningen, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Dollard College Woldendorp

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"3":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"2":1}}
1 onderwijsvacatures
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,6000 fte